Motionscykelklubben Himmerland > Medlem
Medlem

Sponsor: Jutlander Bank

Træningsruter
m
Arkiv
Mindeord
Billeder
Resultater
Nyt klubtøj
Rutebibliotek
Udlandsture
Udlån/udleje
Vedtægter
Regler
Blanketter
Indmeldelse
Bestyrelsen
Udvalg

Lørdagstræning
lørdag den 23. september 2017 kl. 9.00 fra klubhuset
Vi mødes kl. 8.50 ved klubhuset.
Kl. 9 kører mountainbikerne i skoven, og dem, der kører landevej, starter på Store Brøndum-turen, se nederst på træningsruter.
Alle
mødes i klubhuset til kaffe kl. ca. 11.00.
 
Lang mtb-tur
søndag den 24. september 2017
Vi mødes ved shelterpladsen umiddelbart Nord for Halkær Sø (Halkærvej 74, 9240 Nibe) – få hundrede meter fra Halkær mølle. Her er der kaffe og rundstykker fra klokken 8:45. Kl. 9 kører vi i samlet flok af sted, først langs Halkær bredning, over Kyø og de himmerlandske heder. Når vi kommer til Vilsted sø, er der frokost ved shelterpladsen.
Herfra kører vi over Vilsted sø, forbi Vitskøl kloster, via Ertebølle og Strandby til Uhrehøj Plantage. Her kigger vi lidt på dele af mtb-sporet, inden der er kaffe og kage ved shelterpladsen.
Herfra følger vi mtb-sporet et stykke, inden vi kører hjemad via Haubro. Fra Aars følger vi planet-stien på den nedlagte jernbane over Blære og Vegger og tilbage til Halkær mølle, hvor vi forventer at ankomme kl. ca. 15:30–16.
Turen er tilrettelagt som en social tur. Det betyder, at formålet er at cykle sammen og snakke med nogle af dem, man ellers ikke følges med i den daglige træning. Tempoet bliver ”grønt” (ca. 18 km/t), og det er vigtigt, at dette tempo holdes, så vi får alle med hjem. Der vil blive mulighed for at afreagere lidt på mtb-sporet i Uhrehøj Plantage, men ellers kører vi i samlet flok, så alle kan følge med!
Distancen bliver ca. 95 km og tempoet som sagt ca. 18 km/t  – masser af flot natur, sjove spor og hyggeligt samvær med klubkammeraterne!
Klubben er vært ved kaffe/kage/rundstykker og frokost m.m. - blot du tilmelder dig senest tirsdag den 19. september til Jan Lauritzen: mobil 2099 7024 / jan@lauritzenpost.dk.
 

Sidste mandags-mtb
mandag den 25. september 2017 kl. 17.00 fra klubhuset
Vi mødes kl. 17 og kører en times tid på mandagsruten i grøn, blå og lilla gruppe. Ruten er afpasset, så grupperne samles tre gange undervejs. Med udgangen af september kører vi ikke mere mtb mandag eftermiddag, men onsdag formiddag og lørdag formiddag.
 

Sidste onsdagstræning på landevej
onsdag den 27. september 2017 kl. 18.00 fra klubhuset
Vi mødes ved klubhuset kl. 17.50.
Se om principperne for sommertræning og kort over træningsruterne.
Med udgangen af september kører vi ikke mere landevej onsdag aften, men søndag kl. 13, hvis vejret er til det.
 

Lørdagstræning
lørdag den 30. september 2017 kl. 9.00 fra klubhuset
Vi mødes kl. 8.50 ved klubhuset.
Kl. 9 kører mountainbikerne i skoven, og dem, der kører landevej, starter på xxx, se nederst på træningsruter.
Alle
mødes i klubhuset til kaffe kl. ca. xx.
Med udgangen af september kører vi ikke mere landevejstræning om lørdagen, idet alle kører mtb. Der bliver mulighed for landevejstræning på vinterruten søndag kl. 13.

 
Landevejstræning om søndagen
søndag den 1. oktober 2017 kl. 13.00 fra klubhuset
I vinterhalvåret cykler nogle få entusiaster, hvis vejret tillader det, på vinter-landevejsruten med mulighed for grøn, blå, lilla og sort distance. NB! Som noget nyt starter vi kl. 13, da der her er større chance for tørre eller isfri veje end om formiddagen.
 

Mtb-træning om onsdagen
onsdag den 4. oktober 2017 kl. 10.00 fra klubhuset
Dem, der har mulighed for at deltage om formiddagen, samles til mtb-kørsel en times tid.
 

Klubaften med præsentation af udlandstur 2018
onsdag den 4. oktober 2017 kl. 19.00 i klubhuset
Nærmere følger.
 

Lørdagstræning på mtb
onsdag den 7. oktober 2017 kl. 19.00 i klubhuset
Vi mødes ved klubhuset 8.50 og kører mtb.
 

Løvfaldstur
søndag den 8. oktober 2017 kl. 10.00 fra havnen i Sebbersund
Årets løvfaldstur er planlagt som en rundtur i Nordvesthimmerland med start og mål i Sebbersund - se kort. Grundruten på 83 km er for de grønne, og der vil være ekstra sløjfer til blå, lilla og sorte undervejs. Ad mindre veje kommer vi flere gange ud til Limfjorden, og der er frokost med varm ret, en øl eller vand og dessert i Rønbjerg. Turen slutter kl. ca. 15 i Sebbersund, hvor vi får en kop kaffe og kage.
Pris alt inklusive: 50 kr., som medbringes i aftalte kontanter.

Tilmelding til Sverre, stw@m-himmerland.dk, senest fredag den 6. oktober kl. 13. Skriv ved tilmeldingen, hvis du ønsker kørelejlighed.
 

Vintercup 2017/18
lørdag den 28. oktober 2017, Fjerritslev
lørdag den 18. november 2017, Tårs
lørdag den 9. december 2017, arr. Rold Skov MTB
lørdag den 13. januar 2018, Hobro
lørdag den 10. februar 2018, arr. fundet, annonceres senere
lørdag den 17. marts 2018, Terndrup
Ved alle afdelinger er første start 12.00 - starttider offentliggøres torsdag aften på vintercupnord.dk.
Denne serie på seks løb er orienteringsløb på cykel (fx mtb), der køres i par efter 4 cm kort (med ekstra minutter for dem over 50 og kvinder). Inden for 90+ minutter skal man nå flest mulige af de 15 poster, hvor der også hænger quiz-spørgsmål. Man bestemmer selv i hvilken rækkefølge, posterne tages.
Her kan du se et eksempel med poster på et kortudsnit.
Vi har tradition for rigtig mange deltagere fra klubben.
Du kan godt tilmelde dig, selv om du ikke på forhånd har en makker. Du kan også tilmelde dig, selv om du ikke er en ørn til at læse kort, da der kun behøver at være én kortlæser pr. par.
Der er klubtilmelding med tilskud til alle seks afdelinger samlet, og klubben foretager denne tilmelding. (Har du ikke mulighed for at deltage hver eneste gang, kan du godt tilmelde dig alligevel.)
Du giver klubben besked om, at du gerne vil deltage i den samlede cup, ved senest lørdag den 7. oktober at sende en mail til Sverre på stw@m-himmerland.dk samtidig med, at du indbetaler egenbetalingen på 225 kr. pr. person på indbetalingskort type 73 og kontonr. 89966477 med teksten "vintercup". Husk også dit navn, hvis kontoen, der betales fra, står i et andet navn.
(Vil du/I ikke forhåndstilmeldes, kan du/I tilmelde jer en enkelt afdeling på nettet senest tirsdag kl. 18 inden løbet for 100 kr. pr. person eller møde op på dagen senest kl. 11.00 og deltage for 125 kr. pr. person.)
Se kort og lang version af reglerne.
 

Julefrokost
torsdag den 30. november 2017 kl. 18.00 i klubhuset
Nærmere følger.
 

 

Ajourført 21. september 2017