Motionscykelklubben Himmerland > Medlem
Medlem

Sponsor: Jutlander Bank

Træningsruter
Rutebibliotek
Arkiv
Mindeord
Billeder
Resultater
Nyt klubtøj
Privatlivspolitik
Udlandsture
Klubture 
Vedtægter
Regler
Blanketter
Indmeldelse
Bestyrelsen
Udlån/udleje

Onsdagstræning på landevej
onsdag den 22. maj 2019 kl. 18.00 fra klubhuset
Vi mødes ved klubhuset kl. 17.50.
Se om principperne for sommertræning og kort over træningsruterne.

 

Lørdagstræning
lørdag den 25. maj 2019 kl. 9.00 fra klubhuset
Dem, der ikke er på klubtur, mødes kl. 8.50 ved klubhuset. Landevejskørerne starter på xx kl. 9 - se kort og gpx-filer her. Mountainbikerne kører
i skoven. Alle mødes til kaffe kl. ca. xx.
 
Mtb-træning om mandagen
mandag den 27. maj 2019 kl. 17.00 fra klubhuset
Vi mødes kl. 17 og kører en times tid på mandagsruten. Der vil ofte være førere i grøn, blå og lilla gruppe. Ruten er afpasset, så grupperne samles tre gange undervejs.
 

Klubdeltagelse i Jyske Ås Motionscykel- og mtb-løb
søndag den 9. juni 2019 fra Dronninglund Gymnasium, Søndervangsvej 1, 9330 Dronninglund
Mtb-løbet er på 41 eller 82 km (to omgange på ruten). Landevejsløbet har ruter på 105 km og 80 km. Der gives et klubtilskud på 100 kr. pr. person. Du melder dig selv til via http://jyske-aas.dk/ med Motionscykelklubben Himmerland som klubnavn. Når du har deltaget i løbet iført klubtrøje, sender du dine kontooplysninger til kassereren, som herefter overfører klubtilskuddet til dig.
 

Familiecykling på Egnsplanvej  - indvielsen aflyst/udskudt pga. fejl på afvandingsledninger
søndag den 23. juni 2019 kl. 10.00
Aalborg kommune arrangerer indvielse af Egnsplanvej, og vi står for et familiecykelløb på og omkring vejen. Der er brug for hjælpere til start/mål og til at stå på depoter – mere når vi kommer tættere på. Se evt. https://www.aalborg.dk/oplevelser/kultur/egnsplanloebet.
 

Holdløb for nordjyske motionscykelklubber
søndag den 15. september 2019
Vi arrangerer løbet, og der er brug for hjælpere til det praktiske. Vi stiller selvfølgelig også hold i konkurrencen – mere når vi kommer tættere på.
 

Årets lange mtb-tur i området Stinesminde – Hobro – Katbjerg Odde - Mariager
søndag den 22. september 2019 kl. 9.30
Brian Nielsen arrangerer årets lange mtb-tur med udgangspunkt fra sit sommerhus i Stinesminde ved Mariager Fjord. Der køres ad delvist nye og vandkantslistige veje rundt omkring Mariager Fjord med ca. 60% off-road på markveje og stier og ca. 40% asfalt på cykelstier og veje. Det bliver en tur i noget af Danmarks flotteste natur. Vi skal blandt andet køre ad den nyanlagte Panorama-rute til Hobro, ud igennem Hobro Østerskov, ad kvægstier til Katbjerg Odde, opleve det bedste fra skovene omkring Mariager og meget mere. Den første del af turen er den mest krævende, mens turen hjemover bliver forholdsvis let. Der køres i to hold: Blå/lilla og Grøn. Til de vilde finder vi ekstra sløjfer. Gpx-filer og kort kommer, når vi nærmer os. Der er morgenkaffe kl. 9.30 inden start, let frokost mv. midtvejs ved Mariager og eftermiddagskaffe, når vi kommer tilbage til sommerhuset i Stinesminde.
Tilmelding til Brian (romdrupvej@live.dk) senest onsdag den 18. september 2019.
 

 

Ajourført 21. maj 2019