Motionscykelklubben Himmerland > Medlem > Mindeord om Svend Bertnsen

Mindeord om Svend Berntsen

Svend Berntsen 1936-2015

Det var med stor sorg vi erfarede, at vi har mistet vores mangeårige medlem Svend Berntsen den 20. oktober. Til trods for, at Svend på alle måder var i topform, gav hjertet pludseligt op på en af de cykelture, han ofte nød alene. Det skete på Lundby Mosevej – en af de smukke og velkendte veje, der også indgår i klubbens træningsruter.

Svend deltog også jævnligt i de faste træningsture i Motionscykelklubben Himmerland, hvor han cyklede med både blåt og grønt hold.

Man kunne ofte møde Svend på cykel på vejene omkring Gistrup, hvad enten han var på vej til eller fra universitetet, ordnede ærinder eller bare ikke kunne lade cyklen stå, men måtte ud at nyde naturen og vejret.

Svend har været medlem af klubben siden de første år, hvor han gennem nogle år var medlem af bestyrelsen og kasserer. Han var den første i klubben, der fik en af de nye kulfibercykler – bragt med hjem fra en rejse til USA.

Billedet er taget, da Svend i 2012 cyklede i Harzen med sin datter Kari, der også har cyklet med klubben som ung, og sit barnebarn.

Svend var afholdt af alle for sit rolige og behagelige væsen, og på cyklen var han den, vi alle håbede på, vi kunne blive, når vi nåede den høje alder af 79 år, som man slet ikke skulle tro, han var nået til.

Vi vil savne Svends tilstedeværelse i klubben – hans gode humør, gåpåmod og glimt i øjet. Æret være Svends minde.

 
 
 
 
 

 

Ajourført 27. oktober 2015